Game center: Herlev-Rungsted

Før kampen: Herlev prøver igen med at hente en rutineret svensker ind: Alexander Sundström er med for – hvis papirerne tillader det – i aftenens kamp mod Rungsted, og det skal blive spændende at se, hvad han kan bringe for et hjemmehold, der synes at være tvunget til sejr – igen-igen – hvis moral og slutspilshåb skal bevares.

Det vil lune gevaldigt for Eagles-mandskabet i hvert, hvis rivalerne fra Rungsted kan besejres, for Herlev trænger i den grad til at sænke en af de sjællandske rivaler. De kolde fakta fortæller nemlig, at Eagles i seks forsøg ikke har fået et eneste point i lokalderbyerne øst for Storebælt.

Det har formentlig været indkalkuleret med point mod Rungsted, Gentofte og Rødovre, og i den her uge har Linus Fagemos mandskab altså to chancer for at komme tættere på stregen. Der er næppe tvivl om, at Herlev, med Gentoftes vigende formkurve in mente, spekulerer i at være otte point efter Stars inden weekenden. Hvis altså Herlevs plan holder med to sejre i ugen, kombineret med to Gentofte-nederlag.

Den slags vil de stensikkert ikke tale højt om i Herlev, men sige, at der bliver fokuseret på egen indsats.

Det skal nok også være devisen mod et særdeles formstærkt Rungsted-hold, der kommer til DFDS Seaways Arena med størst mulige optimisme efter en flot weekend,der bød på to sejre hjemme over Odense og SønderjyskE.

Nøgleordene var en tæt defensiv, kombineret med fire rullende kæder – og så havde man altså i matchvindertyper i først Tobias Kisum og siden Jonas Røndbjerg. Sidstnævnte var isnende kold i straffeslagene mod SønderjyskE. Stærkt.

Hold øje med: Herlevs må spille ud fra “defence first”, for det gælder i første omgang om at holde tæt mod det veloplagte Rungsted-hold. For hvem træder i karakter i angrebet i aften for nordsjællænderne? Måske er det Nikolaj Rosenthal, der ikke har virket helt så målfarlig som tidligere og stadig venter på, at formen skal helt op i top.

Holdene: Der meldes ikke om skader hos gæsterne, der dermed fortsætter med fire kæder, mens Herlev altså håber på at kunne sende Alexander Sundström i aktion som fyldig mand i en af de to første kæder, velsagtens. Eller skal han hjælpe bredden hos Eagles?