Game center: Herlev-Rødovre

Før kampen: Herlev Eagles har talt ned på klubbens Facebook-side de seneste dage, så der er i den grad lagt op et lokalderby med karakter, stemning og intensitet i aften i DFDS Seaways Arena. Herligt.

Og måske derbyfaktoren for alvor er det, der kan vende trenden for hjemmeholdet. Der er ingen tvivl om, at træner Fagemo og den sportslige ledelse håber, at folk som Hölli og Strömberg for alvor tænder til, hvis det tænder til på lægterne.

Det tænder formentlig til i aften, for tætte kampe mellem Herlev og Rødovre er virkelig noget, der kan få det til at bølge på lægterne.

Spørgsmålet er så, om Herlev kan rejse sig mod et selvtillidsfyldt Rødovre-hold, der kommer lige fra to sejre mod Rungsted og egentlig bare ruller af sted.

Ovenpå en lille nedtur har Jesper Duus’ mandskab igen fundet det rette flow, og de fire Mighty Bulls-kæder ruller bare på og ruller på. Igen imponerende arbejde af den sportslige ledelse i klubben.

– Vi skal tage en kamp ad gangen, vi har fået en god start på sæsonen, og skal bare blive ved med at gøre som nu, så skal vi nok nå langt, siger Andrey Chistyakov til Rødovre Lokal Nyt.

– Jeg er lidt utilfreds med mit spil. Jeg har ikke scoret, og ikke lavet nogle assister, det skal jeg gøre. Det kommer jeg til i næste kamp, tilføjer han.

Kan Herlev følge med over 60 minutter, for holdet har haft problemer i slutfasen. Det er vel et af de store spørgsmål før kampen.

Hold øje med: Og så er det jo oplagt at se, om Chistyakov holder sit løfte. Hos Herlev venter man fremdeles på, at Strömberg lyner, mens en anden ny mand, Alexander B. Jensen, som en af de eneste gjorde sig fornuftigt bemærket tirsdag i Odense.

Holdene: Herlev formentlig stadig med fire backer ude (Saxrud, Bozic, Mauritzen, Villadsen) , mens Rødovre forventes at stille med hele balladen.