Game center: Herlev-Odense

Før kampen: Mon ikke vi skal sige goddag til skøjtestærke og målfarlige Antti Hölli hos Herlev i aften? Den dygtige finne har formentlig fået sine papirer i orden, og med ham har vi en regulær profil tilbage i Metal Ligaen. I en kæde med Backman og Strömberg måske?

Herlev Eagles har haft det svært foreløbig i sæsonen. Det er ingen hemmelighed. Og både offensivt og defensivt kæmper holdet for at finde opskriften i en tid med mange skader og udskiftninger. Det er mange sæsoner siden, man har set et hold med så mange transaktioner så tidligt på sæsonen i dansk ligahockey. Bærer det frugt nu?

Under alle omstændigheder er et halvsåret Odense-hold vel ikke det værste at møde lige nu. Fynboerne ruller op og ned i form, men kan dog tage to Metal Cup-sejre over netop Herlev med i bussen over Fyn.

Spændende bliver det at se, om en Herlev-andenkæde med Søgaard, Lundvald og Muhonen kan holde kadencen mod en af Odenses to “scorende kæder”. Det kunne godt ligne en nøgleduel i aften.

Holdene: Mauritzen, Villadsen, Stenild, Saxrud, Bozic. Fem backer fra Herlevs bruttotrup var ikke med i Rødovre tirsdag. En vild skadesliste. Allerhøjst to stk. er vel klar i aften. Hos Odense skulle der umiddelbart ikke være folk ude efter mandagens tv-slag mod SønderjyskE.

Hold øje med: Det er en aften, hvor Conny Strömberg kan blive en vigtig mand, hvis Herlev får det nødvendige antal powerplays. Hos fynboerne kommer målmand Tad Galansky til at blive en vigtig faktor, for mon ikke Eagles kommer farende i en fart så snart kampen er gået i gang?