Game center: Herlev-Herning

Før kampen: En sjælden aftenkamp på en søndag i Metal Ligaen. Det er DFDS Seaways Arena, der lægger is til kampen mellem Herlev Eagles og Herning Blue Fox. En kamp, hvor Herlev – nøjagtig som fredag aften mod Aalborg – næsten er tvunget til at tage et par point eller tre for at holde med i kampen om at komme med i slutspillet.

Herlev fik dog masser af optimisme tilføjet efter den vilde afslutning i fredags i Aalborg, hvor Christoffer Lindhøj udlignede tre sekunder før tid og derefter var det altså Eagles-sejr på straffeslag. –

– Vi træner hårdt hver eneste dag og tror stadig på slutspillet. Alle sammen og hundrede procent. Selv om vi kun var 15 mand i aftes (fredag) og var bagud, holdt vi hovedet koldt. Vi blev ved at arbejde røven ud af bukserne og blev belønnet til sidst, sagde Christoffer Lindhøj til FACEOFF-online.dk efter kampen mod Aalborg.

Herning tabte i straffeslag til SønderjyskE, men er ingenlunde koblet af i kampen om hverken tredje- eller fjerdepladsen. Midtjyderne kommer til Herlev med tre point op til Odense på fjerdepladsen og otte point op til Esbjerg på tredjepladsen, men begge hold har altså spillet to kampe mere end herningenserne.

Holdene: Herlevs Victor Backman har siddet ude i fire kampe og skulle dermed være klar igen efter overstået karantæne. Til gengæld savnede Herlev fredag aften Daniel Villadsen, Alexander B. Jensen, der begge har været væk længe – Christian Vaagensø. Herning spillede uden Lubos Pisar, Bjørn Uldall og Thomas Andersen fredag aften mod SønderjyskE, hvor også Martin Sagat sad ude.

Hold øje med: Kunne finske Antti Hölli være manden, der kunne drille sine gamle holdkammerater? Hos Herning var Jordan George igen en hovedperson fredag aften mod SønderjyskE, og han er en nøglespiller i den jagt på mål, som Blue Fox stadig ikke har knækket fuldstændig.