Game center: Herlev-Herning

Før kampen: Herlev Eagles står foran en regulær skæbneweekend. Forstadsholdet er røget ind i nogle vældige lussinger på det seneste, men point i to hjemmekampe fredag og søndag (Herning og Odense) kan redde meget før landsholdspausen, mens to nederlag kan sende Eagles ud i yderligere krise og måske diskussioner om, hvad der skal ske på alle fronter efter november-breaket.

Så spillerne og træner Fagemo kommer i høj grad selv til at afgøre den nærmeste fremtid. Uanset så skal det være bedre end tirsdag, hvor Herlev – igen – gik ned med mænd og mus og tabte hele 2-11 i Frederikshavn. Specielt i anden periode spillede Eagles-holdet lystløst og uden glød, og lod hele seks mål passere i løbet af 20 minutter.

Gæsterne fra Herning kommer med en frisk sejr i bagagen og selvtillid efter det hidtil bedste “run” i sæsonen. De seneste tre kampe har givet syv point, og ansættelsen af Steffen Frank var en umiddelbar succes. Sønderjyden scorede Hernings første mål mod Rungsted, og var en farlig mand i kæden med Jordan George og Jerred Smithson.

Til gengæld savner man i Herning noget mere produktion for udlændinge som Sinisalo, Sagat og Essery. De skal også levere mere, hvis Blue Fox-offensiven for alvor skal i gang.

3-2 Herning i de to første holds indbyrdes kamp. Mon ikke også det bliver tight i aften, hvis Herlev kan holde i 60 minutter?

Hold øje med: Conny Strömberg har to kampe til at bevise, om han skal spille videre for Herlev – hvis altså både han og klubben ønsker det. Spændende, om hans indsats i aften giver en indikation. Daniel Nielsen, backen, som altid en nøglespiller for Herning. Også i aften, både defensivt og offensivt.

Holdene: Lige bortset fra de langtidsskadede backer Saxrud og Bozic er Herlev ved at have fuldt hold igen. Det samme gælder for aftenens gæster, så der er masser af spillere og kræfter at tage af.