Game center: Herlev-Frederikshavn

Før kampen: Frederikshavn White Hawks’ hjemmeside kalder kampen mod Herlev i aften for en rigtig vanskelig affære, og det kan også sagtens blive hedt for White Hawks sådan en fredag aften i forstadskøbenhavn.

Selv om Herlev-publikummet er småt, kan Eagles-supporterne sagtens levere en intim stemning og et stort tryk, når humøret lige er over dem. Mon ikke de er klar i aften?

Herlev Eagles fik oprejsning i den seneste uge med en smal sejr over Aalborg og et ditto nederlag i Herning. Bedst af alt for Herlev var det, at defensiven blev stabiliseret, og at målene ikke haglede ind bag Aaro Peltonen.

Nu er Eagles også blevet yderligere forstærket med Christoffer Lindhøj, der forventes at debutere i aften. Det laver dog ikke om på, at hjemmeholdet stadig må undvære to af de defensive topfolk, Bozic og Saxrud.

Følg kampen live på Metalligaen.dk’s matchcenter her: 

White Hawks kommer fra et nederlag mod SønderjyskE i en tæt kamp, og frederikshavnerne er revanchesultne. For mange personlige fejl blev straffet hårdt, så Peter Johansson har stensikkert terpet defensiv disciplin og sikkert spil i en udekamp, hvor frederikshavnerne stensikkert vil lægge forsigtigt ud og stille og roligt bevæge sig fremad på banen.

De to hold har en vis tradition for at spille jævnbyrdige kampe – ikke mindst i DFDS Seaways Arena.

Holdene: Herlev har måske Daniel Villadsen tilbage i truppen, og så kommer Lindhøj altså ind som forstærkning. Frederikshavn stadig uden Mathias Bau og Mads Larsen, hvis ingen af dem er blevet klar.

Hold øje med: Den gamle helt Conny Strömberg er tilbage i Herlev. Han gik ind i kæden med Backman og Muhonen tirsdag aften. Det bliver en giftig sag at holde øje med den kæde for Frederikshavn. Til gengæld er Steffen Klarskov i temmelig god form hos nordjyderne. Måske han kan bidrage med offensivt tilsæt i aftenens match.