Game center: Herlev-Frederikshavn

Før kampen: Det var en helt anden kontekst, da de to hold senest mødtes i DFDS Seaways Arena. Vi skal tilbage til midten af december, hvor et Herlev-hold på slutspilsjagt smadrede Frederikshavn med hele 6-2 på hjemmebane. Det var dengang Conny Strömberg huserede og håbet levede i forstaden.

Nu er Herlev for længst ude af slutspilsbilledet, og Frederikshavn er tvunget til at vinde, hvis det skal blive til en førsteplads i grundspillet. Alt andet end en sejr til White Hawks vil være en stor overraskelse – også selv om nordjyderne tabte søndagens kamp mod SønderjyskE med 1-3.

– Det afgørende er, at SønderjyskE scorer på deres chancer, og det gør vi ikke. Vi har en del chancer, som vi brænder, og det er derfor resultatet bliver, som det bliver. Det er selvfølgelig rigtig skuffende lige nu, men jeg synes vi spiller en god kamp. Vi mangler bare at score, sagde White Hawks-backen Mads Larsen til Nordjyske efter kampen.

– Vi skal bare vinde de sidste kampe (i grundspillet for at holde SønderjyskE bag sig). Vi har holdet til det og mulighederne, så det er bare at klø på, så skal det nok lykkedes, siger Mads Larsen til avisen.

 Hold øje med: Lukas Lundvald var varm til DM-kvalifikationen for U20 i weekenden, og kan måske finde målnæsen frem med en dags pause. Hos Frederikshavn bliver førstekæden med Bau, Miller og Vock vanskelig at stoppe for det decimerede Herlev-hold i aften.

Holdene: Herlev-spillerne igen med nogenlunde friske efter mange U20’ere havde spillet fire kampe på tre dage! fra fredag til søndag. Frederikshavn var stadig uden de langtidsfraværende Sebastian Svendsen og Christian Chapman mod SønderjyskE, men ellers med fire kæder.