Game center: Herlev-Frederikshavn

Før kampen: Den her bliver interessant. Herlev Eagles i den hidtil bedste form i sæsonen, jagtende Gentofte mod det formstærke frederikshavnerhold, der ligger sikkert nummer et efter kampen mod SønderjyskE fredag aften. Til gengæld har Frederikshavn vundet 16-2 samlet i de to holds indbyrdes kampe tidligere på sæsonen, så der skal andre boller på suppen hos Herlev end i de tidligere indbyrdes kampe.

Herlev vandt 4-2 over Odense søndag eftermiddag. Efterfølgende sagde kaptajn Victor Backman til Faceoff-online.dk:

– Vi krigede hårdt i to perioder, hvor vores målmand var helt outstanding og holdt os inde i kampen. I tredje periode synes jeg, at hele holdet løftede sig. Vi scorede på vores chancer og leverede stabilt forsvarsspil, siger Victor Backman, der understreger, at hele Herlev-holdet stadig tror på slutspil.

– Spiller vi som vi har gjort på det seneste, så kommer vi i slutspillet. Alle omkring holdet tror 110 procent på, at vi når det, men vi skal levere det samme spil som i tredje periode i Odense. Det var holdindsats hele vejen igennem, og det er på den måde, vi skal spille, hvis vi skal nå slutspillet, siger han.

 

Frederikshavnerne kommer til Herlev med sæsonens bedste præstation på lommen. Det var i 3-0-sejren over SønderjyskE på en aften, hvor alt stemte for White Hawks. Blændende solidt – både offensivt og defensivt, og det er altså det, Herlev Eagles skal forsøge at overvinde i aften.

Holdene: Frederikshavn uden Sebastian Svendsen, mens Christian Chapman også humper noget. Niclas Edman var heller ikke med mod SønderjyskE. Herlev kom til Odense uden Antti Hölli, spørgsmålet er, om den vigtige finne er klar igen.

Hold øje med: Flot kamp af Lukas Lundvald Nielsen i Odense søndag og ikke mindst af målmand Aaro Peltonen, der formentlig også skal spille op til sit bedste i aften. Frederikshavns Colin Vock er blændende for tiden og har fundet takterne fra Esbjerg, da han spillede sammen med Mosienko og Starkov.