Game center: Herlev-Esbjerg

Før kampen: To hold med skøjter fyldt med selvtillid mødes endnu engang i Herlev Skøjtehal. Det er ikke mange dage siden, at samme konstellation tørnede sammen, og her blev til en smal 1-o-sejr i Esbjerg-favør. Forvent en mindst lige så tæt kamp søndag eftermiddag.

Herlev kæmper desperat for at lime sig fast til holdene ovenfor stregen og skal ganske enkelt have endnu en sejr efter sensationen i Vojens fredag aften, hvor det blev til en 3-2-sejr og de første point på udebane i sæsonen.

– Vi fik åbningsmålet, og så kunne vi reelt set begynde at spille simpelt og vente på, at vores chancer kommer. Jeg synes, vi var enormt disciplinerede i egen zone og holdt dem fra de rigtigt store chancer. Jeg synes vi vinder helt fortjent i dag, sagde en af Herlevs målscorere, Lukas Lundvald Nielsen, efter kampen i Vojens.

Esbjergenserne vandt 4-2 i Herning fredag og var skarpe i powerplay.

Igen var det nordamerikanerne, der tog for sig af retterne på kamprapporten for Esbjerg, der ligeledes var knivskarpe når muligheden bød sig i powerplay. Matt Pistilli var den helt dominerende aktør for Energy i den kamp.

Hold øje med: Alexander B. Jensen er gået ind som førstecenter hos Herlev, og det gjorde han rigtig fornuftigt i Vojens i kæden med Strömberg og Victor Backman. De skal formentlig dyste med Esbjergs rent nordamerikanske førstekæde med Lamoureux, Lee og Pistilli. En stærk trio.

Holdene: Herlev var uden Christian Vaagensø i Vojens, og Daniel Lundvald Nielsen og Morten Mathiesen var væk i angrebet på kamprapporten. Esbjerg stiller for øjeblikket med et stærkt mandskab med fire fulde kæder og masser af bredde i alle spillets facetter. Spændende om det bliver Frazee eller Henriksen i mål.