Game center: Herlev-Aalborg

Før kampen: Endnu en skæbnekamp for Herlev i aftenens match mod Aalborg Pirates, der også er uden point. Men umiddelbart virker krisen en anelse dybere hos Eagles, der altså ikke har scoret endnu i fire kampe. En helt vild nederlagsstime og start, som må have givet dybe panderynker hos ledelsen og træner Linus Fagemo.

Ham er der stadig tiltro til i Eagles, der også har haft store problemer med skader – ikke mindst på backpladserne. Det har smittet af hele vejen opad i banen, og bortset fra premieren i Vojens har Herlev reelt set ikke været i nærheden af at vinde en ishockeykamp hidtil i sæsonen.

Helt anderledes forholder det sig i Aalborg, der så sent som mandag aften bare var få minutter for at snuppe et point fra SønderjyskE i en tæt tv-kamp. Ikke mindst skarpt powerplay-spil giver håb for Pirates, når det gælder den vitale match i DFDS Seaways Arena.

Holdene: Hvor mange defensive forstærkninger bringer Herlev i aften? Ethvert rutineret tilsæt er gavnligt for de bageste rækker. Aalborg formentlig stadig uden Anders Thodes tjenester i backlinjen.

Hold øje med: Det er en gentagelse for øjeblikket, men Olle Liss og Nicolai Meyer er de spillere, der kan og skal score de nødvendige mål for Aalborg. Hos Herlev er devisen helt simpel: Scor det første mål, som helst skal være det første mål i kampen.