Game center: Gentofte-Rungsted

Foto: Jan Korsgaard

Før kampen: Sæsonens første ”Slaget om Strandvejen” står mellem Rungsted og Gentofte Stars i aften – og perspektiverne efter tirsdagens kampe er store. Rungsted vandt 2-1 over Esbjerg tirsdag aften, mens Gentofte imponerede med en stensikker 6-0’er i det vigtige opgør mod Herlev Eagles.

Så nu er spørgsmålet i aften naturligvis hvorvidt Rungsted kan lægge afstand til rivalerne og gæsterne eller om Gentofte ”fanger” midten af tabellen og lægger midlertidig afstand til Herlev og Aalborg, der indtil i morgen begge er uden point.

– Vi kan ikke rende rundt og pakke os ind i vat og give modstanderne favoritværdigheden hele tiden. Vi skal sgu op på dupperne og vise noget mod og mandshjerte, siger Rungsted-forwarden Nikolaj Rosenthal til klubbens hjemmeside.

– Jeg kan garantere 100% tænding fra min side og jeg skal nok gøre hvad jeg kan for at hele holdet er fuldstændig toptunet til denne kamp, og så vinder vi, siger han.

Holdene: Rungsted har haft stor succes med en lille justering i topkæderne, og det har givet pote i de seneste kampe. Er Joachim Holten-Møller tilbage på holdet? Hos Gentofte var Cody Kunyk ikke med tirsdag aften og man venter stadig på hans opholdstillaldelse.

Hold øje med: Skal Nikolaj Rosenthal leve op til sine spådomme, skal han score mål i aften. Hos Gentofte bliver målmand Teemu Seppänen en vigtig faktor. Han stod fremragende tirsdag aften mod Herlev.