Game center: Gentofte-Rungsted

Foto: Jan Korsgaard

Før kampen: Den her match mellem Gentofte Stars og Rungsted Seier Capital er pludselig blevet højeksplosiv rent tabelmæssigt.

Rungsteds formdyk på det seneste har nemlig betydet, at nordsjællænderne pludselig er kommet i problemer og lynhurtigt kan blive involveret i kampen om den slutspilsplads, der bare for en måneds tid siden syntes ganske sikker for Per Holten Møllers og Olaf Ellers mandskab.

Taber Rungsted i Gentofte i aften, bliver det i hvert fald virkelig fortættet i kampen om ottendepladsen.

Til gengæld kan Rungsted op til kampen kigge på Gentoftes formkurve og se, at Karsten Arvidsens mandskab længe har haft store problemer med at hente point. Nok spiller Stars tætte og jævnbyrdige kampe, men som i tirsdags mod Esbjerg har Gentofte lige manglet de sidste marginaler på dagen. Det er efterhånden sket temmelig mange gange. –

– Jeg fornemmer trods alt, at vi er på rette vej. I begyndelsen af sæsonen hoppede alting vores vej, og derefter havde vi en periode, hvor vores defensiv ikke fungerede.

– Det har vi styr på, men lige nu mangler vi lige, at det bliver stolpe ind kontra stolpe ud. Det tager på selvtilliden med alle de nederlag, men forhåbentlig vender det allerede på fredag mod Rungsted, sagde Stars-backen Nicklas Hansen til FACEOFF-online efter tirsdagens kamp i Esbjerg.

Hos Rungsted søger trænerduoen efter den rette opskrift efter fem nederlag i seks kampe og en tam indsats senest hjemme mod Aalborg. Der er en del spillere, der tilsyneladende ikke finder et konstant niveau hos Rungsted, og nu skal man altså pludselig til at have nerver på i kampen om slutspilspladsen. Dog kan en sejr i aften for en stund annullere den prognose.

Forvent to hold, der spiller på hinandens fejl i aften. Det kunne sagtens blive tæt og målfattigt i Gentofte Skøjtehal.

Hold øje med: Målmandsduellen bliver uhyre vigtig. Seppänen stod en flot kamp i Esbjerg, og det bliver spændende, om han står overfor Feuk eller Clemente i aften.

Holdene: Rungsted brugte næsten ikke fjerdekæden i tirsdags, og en spiller som Anthony Aquino fik knapt spilletid. Johan Andersson sad ude. Hos Gentofte var Mathias Rugholm fraværende i Esbjerg, men eller har Arvidsen formentlig fuldt hold til den spændende kamp i aften.