Game center: Gentofte-Rungsted

Foto: Jan Korsgaard

Før kampen: Rungsted er revanchesultne efter 0-3 i de to klubbers første indbyrdes opgør i sæsonen. Nu rykker Strandvejsderbyet til Gentofte, og må vel trække et godt antal mennesker i den intime arena hos Stars. For som skrevet i går i vores Metal Liga-restart, så har Gentofte levet op til forventningerne og mere til hidtil i sæsonen.

Men det blev også en slags hverdag for Karsten Arvidsens mandskab lige før landsholdpausen, hvor det blev til nederlag til både Esbjerg og Frederikshavn. Så de kommende kampe vil vise, om Stars skal være et midterhold med pil opad eller et af de hold, der måske ikke kommer med omkring top fire, men alligevel ligger lunt over stregen ved ottendepladsen.

For Rungsteds vedkommende gælder det bare om at komme ud over stepperne. Sæsonen har hidtil været dybt skuffende for nordsjællænderne, der i aften har fået forstærkning af tilbagevendte Ossi Saarinen. Finnen var ude i halvanden kamp lige før pausen. Også Daniel Nielsen kommer ind og forstærker defensiven, så det lysner efterhånden på den front, hvor Rungsted var lidt ramt i første del af sæsonen.

– Vi skal bare koncentrere os om selv. score på vores chancer og stå godt i boxplay, når vi får udvisninger, siger Nikolaj Rosenthal i det her videointerview med Rungsteds hjemmeside.

Holdene: Ingen meldinger om skader hos Gentofte, mens Rungsted altså har Saarinen og Daniel Nielsen tilbage. Joachim Holten Møller skulle være på nippet til at være klar, men det vides ikke, om han spiller i aften.

Hold øje med: Masser af Rungsted-fokus på Gentofte-målmand Teemu Seppänen, der var en ren troldkarl i det første indbyrdes opgør, hvor Gentofte vandt 3-0. Rungsted glæder sig over at have Ossi Saarinen tilbage og måske kan hans samarbejde med Kangasniemi drille landsmanden i Stars-målet.

Se her, hvad Ossi Saarinen siger om det første “Slag om Strandvejen”.