Game center: Gentofte-Rødovre

(Metalligaen 2014/2015, 19. September 2014, Unibet Arena, Gentofte) Foto: Jan Korsgaard

Gentofte Stars-Rødovre Mighty Bulls 0-4 (0-1,0-0,0-3)

Rødovres nye målmand Stefan Ridderwall spillede i en kulisse, som han næppe har prøvet ret ofte siden han skiftede til seniorhockey. Der var mødt 360 tilskuere op i Gentofte, og Ridderwall har været vant til at spille i både større og bedre arenaer – og for flere tilskuere i SHL og DEL.

Men uanset hvad, så havde han en god aften, for det lykkedes altså for Stefan Ridderwall at holde nullet i sin Metal Liga-debut.

Det var en aften, hvor Rødovres powerplay afgjorde sagerne. I første periode scorede tilbagevendte Phillip Bruggisser i fem mod tre, mens en udvisning i tredje periode til slovakiske Dominik Kadura blev helt skæbnesvanger for hjemmeholdet.

Det gik ud over Anders Schultz, der måtte udgå fra kampen med en skulderskade, men holdkammeraterne tog den søde hævn ved at score to gange, mens Bruggisser sad ude.

Det var Jannik Karvinen, der nettede to gange for gæsterne, mens Andrey Chistyakov med syv minutter tilbage lukkede og slukkede kamp. Altså nederlag til Gentofte-goalie Teemu Seppänen i premieren.

– Det var dejligt at starte med en sejr, og jeg synes, vi generelt er bedst og derfor får de flest udvisninger. Vi kommer måske lidt ned i tempo til 2. periode, men det er mere fordi, vi begår fejl med pucken, at vi får udvisningerne, som jo var gode nok. Stefan (Ridderwall) reddede os i anden periode, konstaterede Phillip Bruggisser, der var tilbage i Rødovre-trøjen for første gang siden U16-tiden.

Det var Rødovre Lokal Nyt, der havde talt med backen, der i fjor var en enkelt kamp fra at lande en plads i VM-truppen.