Game center: Gentofte-Herning

Før kampen: Efterhånden er det svært at komme udenom for Gentofte, selv om træner Arvidsen bliver ved at pointere, at grundspillet er en stor og lang proces: Stars bliver jagtet hårdt af holdene nedenunder stregen, og den slutspilsplads, der for en måneds tid siden så mere eller mindre lun ud, er nu i den grad på spil.

Godt for spændingen i Metal Ligaen, knap så godt for Gentofte, der har tabt ni af de seneste 10 kampe og ikke har fået point i de seneste fem kampe. Det er ikke fordi Gentofte får store smæk, holdet virker bare ikke til at have det nødvendige sidste i slufasen af kampene.

Måske er savnet af Cody Kunyk bare alt for stort for Stars-mandskabet.

Blue Fox skød sig fredag aften direkte ind i kampen om fjerdepladsen, og midtjyderne lugter nu en topplacering:

– Jordan (George) er skarp for tiden, og i det hele taget synes jeg, at vi spiller godt. Man fornemmer, at alle kender hinanden bedre og bedre, og det smitter af. Vi har haft lidt svært ved at score, men nu bliver det til på én aften, og forhåbentlig er det ikke en enlig svale, siger angriberen Thomas Andersen til Herning Folkeblad.

Blue Fox har vundet fire af de seneste fem kampe og er i den bedste form hidtil i sæsonen. Backen Elias Granath er kommet til og har spillet sig i form, så midtjyderne er stille og roligt på vej mod en formtop frem mod Continental Cup-finalen på den anden side af nytår.

Hold øje med: Francis Verreault-Paul er manden, der skal score de nødvendige mål og sende Gentofte Stars ud af den krise, som holdet befinder sig i. Hos Herning var det Jordan George, der var skarp i fredags og afgjorde kampen for Blue Fox.

Holdene: Herning uden skadede Bjørn Uldall og Lubos Pisar, mens Christopher Nielsen, Jeff Terminesi og Carl Gustav Schultz sad ude for Gentofte fredag aften. Mathias Rugholm var stærk i 1. division i søndag, så måske han kommer ind i truppen.