Game center: Gentofte-Herlev

Før kampen: Skal Herlev for alvor med tilbage i kampen om pladserne i slutspillet, så er kampen i aften ganske enkelt en must win-match for Linus Fagemos tropper.

Rent formmæssigt kan kampen ikke komme på et bedre tidspunkt for Eagles, der for første gang i sæsonen er inde noget, der minder om en periode, hvor der bliver vundet kampe mere end bare sporadisk.

Tirsdag aften spillede Herlev den bedste kamp i sæsonen og stod skarpt både defensivt og offensivt i 4-1-sejren over Rungsted. Alexander Sundström kom ind og viste sine evner som allrounder ved at spille back (ifølge kamprapporten).

På den måde har Herlev altså fået tilført et godt stænk bredde og rutine, og det er vel næppe umuligt, at svenskeren fortsætter i defensiven, ind til Adrian Saxrud bliver klar igen.

Alexander B. Jensen viste høj klasse i offensiven med sine tre scoringer, og det er stensikkert et optimistisk Herlev-hold, der kører til Gentofte i aften.

Gentofte har vundet de to tidligere indbyrdes opgør, og det kan Karsten Arvidsen og co. i hvert fald tage med til taktikmødet før kampen. Desuden spillede Stars fornuftigt både i Odense søndag og tirsdag aften i Vojens.

I Sønderjylland var Gentofte under tungt pres i 20 minutter, men fik godt styr over hjemmeholdet i de sidste to perioder. Men Arvidsens mandskab er ramt på bredden for øjeblikket.

Cody Kunyk, Christopher Nielsen, Mathias Rugholm og Luis Blak Olsen sad ude i Vojens og reservemålmand Frederik Hansen var heller ikke med.

Det går ud over bredden hos Stars, der oven i købet har ligaens dårligste formbarometer med i bogen.

Hold øje med: Roberts Jekimovs er den individuelt stærkeste angriber hos Gentofte. Godt skøjtende og evigt farlig. Hos Herlev var Alexander B. Jensen som skrevet fremragende mod Rungsted. Fortsætter han det raid aften?

Holdene: Ovennævnte femkløver manglede altså hos Stars tirsdag aften, mens Herlev for øjeblikket er begunstiget af noget, der ligner fuldt hold. Dog minus de langtidsskadede Dennis Bozic og Adrian Saxrud. Benjamin Mauritzen og Tuomas Muhonen sad også ude. Er de med i aften igen?