Game center: Gentofte-Frederikshavn

Før kampen: Gentofte og Frederikshavn har efterhånden noget af en historik i indeværende sæson. Det er allerede fjerde gang de to hold mødes i grundspillet, og i de direkte dueller er aftenens hjemmehold, Gentofte Stars, foran med 2-1. Det begyndte med et dobbeltmøde over en weekend, hvor Gentofte vandt begge dueller – den ene i overtid. Senest var det dog Frederikshavn, der med en relativt sikker sejr på hjemmebane vandt 4-1.

En ting er sikkert: Når det er fjerde møde i sæsonen, kender de to trænere alt til det modsatte holds taktik og kæder, så spørgsmålet er, om enten Johansson eller Arvidsen kan overraske med et træk, der kan lave ravage i modstandernes linjer.

Gentofte havde problemer i fredags i Odense, og spillede måske en af sæsonens dårligste kampe. Der var i hvert fald ikke megen modstand i Stars-mandskabet, som kampen skred frem og Arvidsens mandskab så uvant utæt ud, når fynboerne rullede igennem og fremad.

Så mon ikke paragraf et før kampen er, at Stars skal vende tilbage til det disciplinerede spil i midtzonen, som netop træner Arvidsen kaldte for holdets spidskompetence op til kampen mod Odense. Det er svensk-inspireret og solidt, og det er nøjagtig samme opskrift, Peter Johansson bruger hos White Hawks.

Frederikshavner-truppen synes dog lidt mere bredt funderet end aftenens modstander, og det kan nordjyderne muligvis lukrere på i Gentofte i aften.

Holdene: Gentofte var ramt i angrebet fredag aften, og det er sikkert og vist, at Cody Kunyk ikke bliver klar til i aften. En anden vigtig spiller, Yannick Vedel, var heller ikke med på isen i Odense for nogle dage siden. Frederikshavn har haft en uges pause, så mon ikke Peter Johansson kommer med hele styrken i aften?

Hold øje med: Jacob Dahlström har leveret glimrende indsatser over hele sæsonen, og har udviklet sig til en særdeles vigtig mand for White Hawks. Hos Gentofte er Dominik Kadura en evig kilde til uro i modstanderens zone, og den lille slovak var den mest iøjnefaldende spiller i Odense i fredags.