Game center: Gentofte-Esbjerg

Foto: Jan Korsgaard

Før kampen: Gentofte i en helt uvant situation i liga-regi. Stars har vundet de to seneste kampe med samlet 9-0, og den lille finske flitsbue i målet, Teemu Seppänen, har altså holdt buret rent i seks perioder. Det er stærkt, og derfor må det også være et Stars-hold med tro på overraskelsen, der stiller op til Esbjerg-kampen i aften.

Formentlig kommer Arvidsens tropper ud med et ligeså defensivt udgangspunkt, som det var tilfældet i Rungsted tirsdag aften, hvor Gentofte-mandskabet kynisk straffede ineffektiviteten hos modstanderne og slog til med powerplaymål i slutfasen.

Det ser ud til, at Gentofte har fundet sit koncept, men holder det mod den bombastiske Esbjerg-offensiv?

– Vi har haft vores problemer i Gentofte og det skal vi nu se om vi kan få lavet om på. Vi skal fortsætte det spil, som har ført til vores gode resultater. Vi skal ”køre hårdt på” og vise, at vi er et bedre hold end Gentofte. Og det er jeg også overbevist om, at vi kan. Vi skal ”have arbejdshandskerne på, siger Esbjerg-forwarden Lasse Bang i klubbens optakt.

– Vores sæsonstart har været bedre end dem vi har oplevet de foregående år og det kan vi mærke, når vi færdes rundt i byen. Jeg håber, at vi generelt kan få flere tilskuere i hallen og starten gavner samtidigt holdet i hverdagen, så jeg tror helt sikker, at vi får en god sæson, lyder det fra Lasse Bang.

Holdene: Gentofte venter stadig på arbejds- og opholdstilladelse til Cody Kunyk. Når den at komme? Hos Esbjerg var Nicholas B. Jensen ude mod Rødovre, men står listet i truppen til aftenens kamp. Er han tilbage på backlinjen?

Hold øje med: Målmand Seppänen hos Gentofte bliver en nøglespiller. Hvor længe kan han holde nullet mod for eksempel Brock Nixon, der for nylig blev kåret som månedens spiller hos Esbjerg Energy.