Game center: Frederikshavn-Rødovre

Før kampen: Vi skriver det sæson efter sæson, og det passer vel stadig, at kampene mellem Frederikshavn og Rødovre er den pt. største rivalisering tværs over bælterne. Intensiteten plejer at være på kogepunktet, når de to hold tørner sammen, og i aften gælder det et ægte topopgør.

Frederikshavn ligger med 10 point for fire kampe, mens Rødovre for øjeblikket har maksimumpoint ni for de første tre kampe.

Vestegnsmandskabet kommer til Nordjylland med selvtilliden i orden og en målscore på suveræne 12-2. Defensiven har med andre ord stemt, og skøjteløbet og ageren med fire kæder har været den rette recept for Rødovre.

– Vi skøjtede dem sønder og sammen. De havde ikke noget at komme med i tredje periode, fordi vi sugede energien af dem, sagde Rødovre-træner Jesper Duus efter 2-0-sejren fredag over Herning.

Det skøjteløb skal White Hawks forsøge at dæmme op for. Og er der et hold, der kan styre en modstander, så er det vel frederikshavnerne, der er kendt for en tæt spillestil. Næppe anderledes i år med Peter Johansson ved roret.

Holdene: Rødovre mangler Mikkel Højbjerg (han har i hvert fald været ude hidtil) og muligvis også skulderskadede Anders Schultz. Hos Frederikshavn manglede Mads Larsen og Mathias Bau fredag aften.

Hold øje med: Phillip Bruggisser har været stærkt skydende hos Rødovre i begyndelsen af sæsonen. Virkelig et stærkt køb. Det samme gælder for Steffen Klarskov i Frederikshavn, der skal møde gamle holdkammerater i aften.