Game center: Frederikshavn-Odense

Før kampen: Masser af kul på i Frederikshavn i aften, hvor hjemmeholdet er ubesejret i otte kampe på egen is og kun har tabt til SønderjyskE og Gentofte i sæsonen.

Derfor er det på papiret en vanskelig opgave for Bulldogs, der tilmed også har trukket det korte strå i den ene indbyrdes kamp tidligere på sæsonen. Det var i Odense, hvor White Hawks spillede en af sæsonens bedste kampe. Og nu – senere på sæsonen – ligner nordjyderne et hold, der er favorit til at vinde grundserien. Bortset fra enkelte svipsere har det set uhørt homogent ud i Vendsyssel.

Optaktsinterview med White Hawks-holdlederen Lars Dalsgaard via Whitehawks.dk her:

Det er uden tvivl et vigtigt opgør i aften – ikke kun på grund af kampen om vigtige point, men også fordi der altså er fire indbyrdes opgør tilbage i grundspillet mellem de to hold.

Bulldogs kom godt fra kampene lige før jul mod SønderjyskE, hvor det blev til fire point i to kampe mod lokalrivalerne. 3-2-sejren i SE Arena blev grundlagt på en solid defensiv præstation – og så stak Bulldogs altså i kontraerne. Nøjagtig samme recept som skal bruges i aften.

Holdene: Sebastian Svendsen og Niclas Edman skulle efter forlydenderne begge have trænet med på det seneste, og spiller de, er Frederikshavn næsten tilbage på fuld styrke, mens Christian Chapman formentlig må vente lidt med at vende tilbage. Hos Odense har John Armstrong været ude længe, men skulle være på vej tilbage. Måske han er på isen i aften.

Hold øje med: Ryan McDonough er en stille eksistens på Odense-mandskabet, men han har lavet 35 point i 27 kampe. Var stærk i kampene mod SønderjyskE. Hos Frederikshavn kunne en mand som Tim Kunes være en nøgleperson – både defensivt og offensivt – og ikke mindst i de vigtige powerplay-situationer.