Game center: Frederikshavn-Odense

Før kampen: Frederikshavn og Odense spillede to gode matcher i nytårsrunden, der resulterede i to udesejre. Men begge kampe var tætte og helt lige til det sidste, og der er næppe tvivl om, at det bliver det samme i aften.

Det går lidt op og ned for White Hawks for øjeblikket. Nordjyderne kom godt nok i Metal Cup-finalen efter to hårde kampe mod Esbjerg, men i ligaen er det for nylig blevet til pointtab, der betyder, at SønderjyskE puster dem i nakken.

Og på skadesfronten synes White Hawks at være lidt hårdt ramt pt. Der er næppe tvivl om, at der er flere spillere i truppen af dem, der spiller, der bærer rundt på småskader. Så det har været hårdt arbejde for de stærkeste spillere i truppen i den seneste tid.

Men nu har White Hawks trods alt haft fire dage til at restituere frem mod Odense-matchen.

Fynboerne kommer med stor selvtillid og står endnu med et pletfrit 2016. Bulldogs har fået styr over defensiven, og offensivt er der ingen tvivl om, at Odense-spillerne kommer med stor selvtillid. Den del af spillet fungerer fremragende og har gjort det gennem hele sæsonen.

Fynboerne har en fuldtallig trup, og John Armstrong kom nærmest tilbage som en ny import efter en lang pause.

– Det er godt at have Armstrong tilbage. Han brændte godt nok en friløber, men han var en smule rusten efter at have siddet ude så længe. Men han spillede godt, og han er helt klar ovenpå sin skade, siger Bulldogs-træner Brad Gratton til Fyens Stiftstidende.

Holdene: Frederikshavn uden Marcus Olsson, Sebastian Svendsen og Emil Birk i Vojens i mandags, mens Odense med John Armstrong tilbage var fuldtallig.

Hold øje med: Mads Bech har en fin evne til at støde med frem og nette, som han så glimrende gjorde i mandags i SE Arena. Hos Odense er Sean Wiles helt og aldeles flyvende for øjeblikket og blev matchvinder mod Rødovre tirsdag aften.