Game center: Frederikshavn-Herlev

Før kampen: Det er noget af en revanche, Frederikshavn skal forsøge at tage i aften, når Herlev kommer på besøg. Nordjyderne tabte de to klubbers seneste indbyrdes opgør med 2-6 i Herlev, og spillede en helt forfærdelig første periode dengang – hvor Herlev altså scorede fem gange.

Men dengang i december spillede Herlev også både med Conny Strömberg og Alexander Sundström, som lige netop i den kamp var to af de absolut dominerende spillere. Eagles er nu som bekendt uden begge svenskere, der er skiftet fra klubben igen – og i det hele taget dykkede holdet igen i tabellen efter de to nederlag mod Gentofte lige før nytår.

Historien derefter kender vi, men uanset det endelige udfald af Herlev/Gentofte-tvisten, så skal Eagles til at tage point igen. Det bliver svært mod ligaens etter, der er velkørende for tiden og spillede en god kamp i Odense lige før nytår.

– Den røde tråd er, at vi gerne vil være puckbesiddende og angrebsivrige. Den svenske mentalitet passer mig rigtig godt. Det gør sig også gældende på resten af holdet, tror jeg, siger Frederikshavn-angriberen Steffen Klarskov Nielsen til Nordjyske.

– Vi vil gerne bruge så lang tid som muligt i modstandernes zone. Og så har vi nogle dygtige angribere, som ved, hvor målet står, tilføjer han til avisen.

Hold øje med: Colin Vock har været flyvende på det seneste, og der var masser af spilletid til Vock, Miller og Bau i nytårskampene mod Odense. Hos Herlev er det nu finske Antti Hölli, der fremstår som den helt store udenlandske individualist. Tungt pres på hans skuldre.

Holdene: Sebastian Svendsen, Christian Chapman og formentlig også Niclas Edman ude hos Frederikshavn, mens Herlev formentlig stiller med fuldt hold – bortset altså fra de to svenskere, der er rejst – og selvfølgelig også den langtidsskadede Dennis Bozic.