Game center: Frederikshavn-Gentofte

Før kampen: Det bliver en af de sværest mulige opgaver for Gentoftes himmelstormere i aften, og kan Karsten Arvidsens mandskab holde linjen som ubesejret i aften i Frederikshavn, så må man sige, at Stars i den grad har klaret den store lakmustest.

En bustur og efterfølgende holden stand i det nordjyske er nemlig en svær opgave for ethvert – især sjællandsk hold – og gæsterne og målmand Teemu Seppänen skal nok blive testet for alvor i aften.

Efter nederlaget fredag aften i overtid, er det et revanchesultent Frederikshavn-hold, der kommer på isen i aften.

Og et hold i harmoni, siger direktør Henrik Andersen til Nordjyske. Han vurderer, at klubben har ramt rigtigt i forhold til de udlændinge og nye folk, der er hentet ind.

Jeg tror roligt, jeg kan sige, at de alle har levet op til eller endda overgået vores forventninger, og jeg er meget glad for, at holdet også meget hurtigt er blevet spillet sammen. Vi har ramt plet på det punkt. Vi har i alle kampene været i stand til for alvor at sætte pres på de i de sidste 10 minutter, og det borger trods alt for en vis kvalitet, siger han til Nordjyske.

Om fredagens kamp i Gentofte:

– For at være helt ærlig, er jeg ikke sikker på, at vi havde fortjent alle tre point, for vi spillede en meget, meget skidt anden periode, siger han.

Hold øje med: En spændende match for Gentoftes danske backbesætning, der skal forsøge at afværge en stærk nordjysk offensiv. Hos Frederikshavn er den tidligere Gentofte-back Niclas Edman for alvor kommet i gang med at fyre kanonen af, som han gjorde det i fjor.

Holdene: Er Mathias Bau på vej til et comeback? Den lange angriber træner fuldt med, og hvem ved om han er kaninen i hatten i aften. Hos Gentofte må det være “never change a winning team” hos Arvidsen.