Game center: Frederikshavn-Aalborg

Før kampen: Tredje lokalopgør i sæsonen efter de to tidligere matcher først på sæsonen, som var temmelig tætte og jævnbyrdige, men hvor White Hawks uden de store problemer vandt over rivalerne fra Aalborg.

Før kampen i aften er forskellen i tabellen bare vokset, og mens White Hawks er i duel om førstepladsen, ligger Aalborg i kampen for at undgå sidstepladsen.

Pirates skal ganske enkelt snart have point, hvis håbet om slutspillet skal holdes, og derfor må man forvente et desperat Aalborg-hold på isen i aften i Scanel Hockey Arena.

Hos hjemmeholdet sætter klubbens hjemmeside fokus på unge Kasper Kristensen, der runder 200 kampe for White Hawks.

– Kampe mod Aalborg er nogle af de kampe hvor vi spillere er ekstra tændte. Derby opgør er altid en fornøjelse at spille, hvor der er masser af fans på lægterne fra begge lejre. Der plejer også være en rigtig god intensitet på banen, og vi kommer til kampen med favoritværdigheden, siger han til Whitehawks.dk

– Vi vil komme stærkt fra starten af, og forsøge at sætte os på kampen fra første fløjt. Det bliver en kamp hvor der bliver gået til stålet og med en masse nærkampe, men jeg tipper på vi vinder 4-1, lyder det fra Kasper Kristensen.

– Personligt er mit mål at forbedre mit offensive spil og få etableret mig som fast mand, lyder det fra jubilaren, der måske med tiden kan arbejde sig op omkring klublegenderne Mads Bech og Mike Grey, hvis Kristensen fortsætter.

Den unge White Hawks-back er nemlig ikke mere end 22 år.

Holdene: White Hawks manglede Sebastian Svendsen og Niclas Edman tirsdag i Gentofte, og Mathias Bau måtte udgå i løbet af kampen – tilsyneladende med mavesmerter. Aalborg stillede uden backerne Magnus Leth, Lars Lundin, Anders Thode og Kristian Kodal for en uge siden i Rødovre – om de er blevet klar, vides ikke.

Hold øje med: Flere White Hawks-spillere er tilbage på den gamle hjemmebane, og selv om fokus vil ligge på Nicolai Meyer, så har en mand som Christopher Frederiksen også gjort det rigtig godt for Pirates. Han har offensivt skabt både plads og assister til Meyer og svenske Olle Liss i Pirates’ førstekæde. Hos White Hawks er det for øjeblikket kæden med Miller, Vock og Bau, der synes ustoppelige, men også Christian Chapman har været giftig på det seneste.