Game center: Esbjerg-Rødovre

Før kampen: Endnu engang er det slaget om tredjepladsen mellem de to hold, der konstant har været i top fire. men ikke helt synes at kunne true Frederikshavn og SønderjyskE på de to første pladser – endnu. Men vinderen af slaget mellem Esbjerg og Rødovre i aften kommer altså til at fremstå som det hold, der er den fremmeste forfølger til de to tophold.

Esbjerg Energy dummede sig i slutfasen i kampen mod Herning i søndags og smed en 3-1-føring i den absolutte slufase. Det kostede et nederlag i den efterfølgende straffeslag og det første af slagsen hjemme i Granly Hockey Arena i sæsonen. Der står formentlig revanche ud af næsen på vestjyderne i aften.

Mario Lamoureux, Matt Pistilli og Aaron Lee scorede to af tre mål mod Herning, og førstekæden er stadig den, der bærer Esbjerg pointmæssigt – og den Rødovre i den grad skal passe på i aften.

Det var ganske solidt, hvad Rødovre lavede i søndags mod Gentofte, men det var altså først i slutfasen, at Mighty Bulls for alvor fik lukket kampen.

Man noterede sig flotte tre assister af Matthias Asperup, mens Mikael T. Christensen for øjeblikket også synes at have fundet en vis form. Herningenseren, der efterhånden er blevet Rødovre-mand med hud og hår, har været farlig i de seneste kampe for Mighty Bulls.

Hold øje med: Mark Mieritz spillede en god kamp for Rødovre i søndags, hvor Esbjerg dummede sig i slutfasen mod Herning. Forinden havde Mario Lamoureux igen vist sig med to point i form af mål og assist.

Holdene: Esbjerg har i de seneste kampe savnet både Nicholas B. Jensen og Rasmus Vad Christensen i backlinjen. Rødovre havde Anders Schultz og Marco Illemann ude i søndagens kamp i Gentofte. Også målmand Stefan Ridderwall har siddet ude i de sidste to kampe. Kommer han igen i aften?