Game center: Esbjerg-Odense

Foto: Jan Korsgaard

Før kampen: Odense fandt en pludselig omgang selvtillid via seks mål i første periode i Rødovre. At resten af kampen ikke bød på storspil var næsten til at regne ud. Mentalt er begge hold færdige med kampen efter 6-0 i første periode – uanset, hvem der fører.

Det var vigtigt for fynboerne at komme i gang, og det synes næsten at være bums eller millionær for Bulldogs i denne sæson. Enten kører det, eller kører det ikke. Og Brad Gratton synes også at holde fast på sit koncept med de tre samme kæder gennem samtlige kampe.

Mark Pederson, Esbjerg-coach, satser pt. stenhårdt på en superkæde med Pistilli, Nixon og formstærke Lamoureux. Måske han er ved at konstruere en bomberkæde, som han har haft held med i de seneste sæsoner.

Det ligner ikke det solide Esbjerg-hold at smide en 4-1-føring, som det var tilfældet i tirsdags i Gentofte, så mon ikke træneren prædiker 60 minutters koncentration inden kampen i aften?

Hold øje med: Dale Mitchell bomber løs for Odense i øjeblikket. Holder han sig i skindet rent temperamentsmæssigt, er han rivende farlig for Bulldogs. Hos Esbjerg scorede Esben Nielsen og Mario Lamoureux begge to gange i Gentofte for nylig. Lamoureux synes at være en mand, der skal holdes øje med.

Husk i øvrigt, at kampen transmitteres direkte på TV2 SPORT.

Følg begivenhederne via Metalligaen.dk’s livecenter her: 

Holdene: Odense mangler karantæneramte Frederik Sørensen, mens Esbjerg har haft Nicholas B. Jensen ude i de seneste to kampe. Det har sendt Rasmus Vad Christensen op i den første backformation sammen med stærke Wade Bergman.