Game center: Aalborg-SønderjyskE

Før kampen: – Efter nogle dårlige præstationer har vi fundet tilbage ti l det hårde arbejde, og forhåbentlig er det gået op for allesammen, at hårdt arbejde er måden, som vi spiller ishockey på, siger SønderjyskE-cheftræner Dan Ceman før kampen mod Aalborg i aften.

SønderjyskE kommer med en 3-1-sejr over Gentofte fra tirsdag i bagagen og generelt lidt svingende præstationer på det seneste.

Tirsdag aften spillede SønderjyskE gode 20 minutter mod Start, men blev derefter låst godt fast af et taktisk stærkt Gentofte-mandskab.

Spændende, om Pirates i aften også vil være i stand til at stå godt i midtzonen og holde sønderjyderne på den altid så omtalte yderside, når Lykkeskov og co. entrerer den nordjyske forsvarszone.

Aalborgenserne var mildt sagt ikke overbevisende mandag aften i Odense, hvor tredje periode blev tabt med hele 1-6. Her holdt Pirates-mandskabet stort set op med at spille efter faktisk at have leveret 25 gode minutter.

Det skal også siges, at Pirates hjemme og ude synes at være to helt forskellige verdener. Store nederlag ude blev i søndags aflyst af en flot 4-3-sejr over Rødovre. Så man kommer ikke sovende til noget i Aalborg.

Hold øje med: Jeppe Jul Korsgaard var stærkt kørende i seneste hjemmekamp, da Aalborg vandt over Rødovre og fortsætter formentlig i førstekæden med Meyer og Frederiksen. Hos SønderjyskE spillede Mads Bødker en solid, defensiv kamp tirsdag aften. Måske kan han lægge til rent offensivt også?

Holdene: Aalborg har en solid skadesliste for øjeblikket og stillede op uden blandt andre Kodal, Thode, Svensson og Lasse Jul Korsgaard i mandags. Hvis Olle Liss kan spille efter den puck, han fik over benet i slutfasen i kampen mod Odense, er det et regulært mirakel. SønderjyskE havde Anders Førster og Anders Overmark skadede, mens Cory Quirk lå syg i tirsdags mod Gentofte.