Game center: Aalborg-SønderjyskE

Før kampen: Der er forret på fjerde kvartfinale-menuen i aften i Gigantium i Aalborg, hvor hjemmeholdet skal forsøge at vende serien mod SønderjyskE. Det ligner en vanskelig, næsten umulig opgave, for Pirates er som bekendt nede med 0-3 i serien og måtte tirsdag indkassere et smerteligt nederlag på 3-9 i SE Arena.

Men tavlen er visket ren, og i aften er der vel ikke andet tilbage for det unge Pirates-mandskab end blot at gå ud og give den megagas mod favoritterne fra syd. Alt at vinde, intet at tabe må være devisen for aalborgenserne, der langt fra leverede varen i tirsdag. Det efterlod en skuffet assisterende træner Ronny Larsen.

– Det så ikke pænt ud set herfra, Vi kommer helt forkert fra start, og indkasserer det første mål allerede efter to minutter i en situation, hvor vi spiller tre mod fem. Langt de fleste spillere viste en rigtig skuffende indstilling til at spille slutspil. Vi (trænerteamet, red.) har fortalt dem, at der er en kamp på torsdag igen og der skal der være en helt anden indstilling, sagde han til Nordjyske efter kampen tirsdag.

SønderjyskE fik efter to vanskelige kampe en nem match tirsdag og kunne endda give masser af spilletid til fjerdekæden og lade reservemålmand Jon Lee-Olsen få spilletid. Men sønderjydernes øjeblikkelige topscorer Mark Lee advarer mod at tage for let på kampen.

– Det er ligesom i en boksekamp. Så længe du kan komme op på benene igen, så har du en chance, og Aalborg er rent ud sagt ikke knockoutet endnu. Vi har mange i omklædningsrummet, som har prøvet at vinde meget, og de ved også, at intet er afgjort inden den fjerde sejr. Jeg føler, at hele truppen er meget fokuseret på opgaven, siger Lee.

Hold øje med: Netop Lee har været et godt tilsæt hos SønderjyskE med sin aggressive og offensive spillestil, der på det seneste altså også er begyndt at give pote i form af point. Endnu ingen Meyer-mål for Aalborg i serien. Lige nu har Pirates virkelig brug for topscorerens mål.

Holdene: Ryster Jens Nielsen og Ronny Larsen posen for at blande skytsene lidt? Ligesom spillerne har trænerteamet intet at tabe. Hos SønderjyskE er der formentlig uændret opstilling i jagten på den sejr, man siger er den sværeste.