Game center: Aalborg-Rødovre

Før kampen: Aalborg er ramt for øjeblikket, og der er vel tale om en mindre krise for nordjyderne, der for øjeblikket er hårdt ramt af skader på backpladserne, samtidig med, at Lasse Jul Korsgaard udgik af kampen fredag i Frederikshavn. Her blev det ligeledes til et nederlag på voldsomme 2-10, og det hele gør ondt på Pirates, der også mistede niendepladsen til Herlev.

Fredag aften i Frederikshavn måtte Aalborg undvære så solide backkræfter som Lars Lundin, Anders Thode, Kristian Kodal og Magnus Leth Nielsen, og det betød altså, at både Sebastian Fakt og Niklas Svensson måtte ned på backpladserne ifølge kamprapporten.

Det tager selvfølgelig også brodden af noget af Aalborg-offensiven at måtte undvære så mange folk i defensiven, så der skal i den grad fightervilje til for hjemmeholdet mod det bundsolide Rødovre-hold, der kørte en 5-3-sejr hjem over Gentofte i fredags.

Alligevel var kaptajn Jannik Karvinen ikke helt tilfreds med spillet:

– Vi skal tilbage til det med at være ydmyge. Hvis vi ikke får rettet det op, så kommer der et hold og straffer os for det, sagde han til Mighty Bulls’ hjemmeside efter kampen mod Gentofte, hvor de fleste i Rødovre-lejren vurderede, at et løft i spillet bestemt er muligt. Måske i Aalborg i eftermiddag?

De to hold mødtes i sidste uge, hvor Rødovre uden de store problemer kørte en 4-1-sejr hjem.

Holdene: Aalborg altså med ovennævnte problemer på backlinjen, der også forplanter sig til offensiven. Rødovre stillede med hele kavaleriet fredag og der blev ikke meldt om skader.

Hold øje med: Olle Liss med Aalborgs to scoringer fredag aften i Frederikshavn. Rødovre har mange strenge at spille på og Duus bytter lidt rundt i kæderne i ny og næ. Lige nu spiller Højbjerg-brødrene rundt om den unge Nikolaj Krag-Christensen i en tredjekæde, der er værd at holde øje med.