Game center: Aalborg-Odense

Før kampen: Det er ikke længe siden, at Odense udraderede Aalborg i to Metal Cup-semifinaler med samlet 11-3, og Bulldogs har bestemt ikke været Aalborgs favoritmodstander i indeværende sæson.

Tre møder i Metal Liga-regi er alle vundet af Odense, så Aalborg har helt blank konto mod den fynske modstander inden kampen i aften.

Til gengæld kommer Aalborg med noget, der ligner kanonform og en meget stor selvtillid efter sejren på 2-1 over SønderjyskE tirsdag aften. Defensiven stemmer – med få undtagelser – hos Aalborg, og fremme bliver Nicolai Meyer bare ved at levere varen. Han kunne have fortjent en mulighed på landsholdet ved Metal Challenge, men det er en helt anden diskussion.

I aften skal Aalborg op mod et Bulldogs-hold, der indtil nu i sæsonen har haft let ved at kyse aalborgenserne med stor fysik og masser af provokationer. Sådan var det i Metal Cup-semifinalerne for nylig, der kogte over ved flere lejligheder. Nøgle nummer et for Aalborg i aften er disciplinen.

Odense kommer fra et af de uforklarlige sammenbrud, som holdet har været ekspert i løbet af sæsonen. 4-9 mod Herning med seks afbud havde ingen rigtig set komme.

Et par elendige kampe rent defensivt har kostet 15 mål imod, lige som man troede, at Bulldogs havde fået styr over defensiven. Det er formentlig den del af spillet, Brad Gratton tænker mest over inden i aften.

Holdene: Odense har formentlig fuldt hold i aften, mens Aalborg må undvære Anders Thode, der efterhånden har været ude længe.

Hold øje: Tadeas Galansky havde en god, lang periode inden de to store nederlag mod Frederikshavn og Herning. Kommer han igen i aften? Han står over Marcus Lundell, der også skal levere varen, hvis Aalborg skal have en chance mod “angstmodstanderen”.