Game center: Aalborg-Gentofte

Før kampen: Vældig vigtig kamp i bunden af Metal Ligaen, hvor et Aalborg-hold fyldt med selvtillid og en god oplevelse tager imod Gentofte Stars, der kom sikkert i havn fra to tidligere kampe af samme slags mod Herlev lige før nytår.

Hvis alle afgørelser holder, kan Gentofte vel reelt spille sig i slutspillet i aften og bringe sig hele 11 point foran nordjyderne.

– Truppen er blevet meget mere homogen, vi spiller mere sammen som et hold og folk ofrer sig virkelig for hinanden, siger Lasse Jul Korsgaard til nordjydernes fan-tv.

– Vind eller forsvind-kamp for os, som tabellen ser ud for øjeblikket. Men vi har selvtillid for øjeblikket, og med selvtillid kommer også de gode resultater, siger assisterende træner Ronny Larsen til samme medie.

Det har været omtumlede dage – på papiret – for Gentofte Stars, men trækker man alt hurlumhejet fra, så fik Karsten Arvidsens mandskab et fremragende nytår med de to vigtige sejre over Herlev. Gentofte har ikke været i slutspillet siden 1998, så alene en plads i slutspillet vil være en triumf for klubben.

Hold øje med: Den finske back Lauri Kärmeniemi har været en stabil faktor for Stars i hele sæsonen, og han dukker indimellem op med scoringer. Faktisk fine 15 point i 30 kampe i sæsonen. Hos Aalborg spillede Lasse Jul Korsgaard forrygende lige før nytår og heldigvis er der ingen problemer hos aalborgenseren efter det uheld, han var ude for tidligere på sæsonen.

Holdene: Karsten Arvidsen har ikke meget at klage over pt. Der var 13 angribere til rådighed i den sidste kamp mod Herlev. Aalborg får forstærkning tilbage via U20-landsholdsspillerne Lasse Bo Knudsen og Jeppe Jul Korsgaard, der må komme med stor selvtillid.

Her hele Aalborg Pirates’ optakt til kampen på Pirates Fan TV: