Game center: Aalborg-Esbjerg

Foto: Jan Korsgaard

Før kampen: Aalborg Pirates har spillet tætte kampe på det seneste mod det, der for øjeblikket ligner de umiddelbare konkurrenter i bunden af tabellen. I aften gælder det en match mod et af de “projekterede” tophold, nemlig Esbjerg Energy.

En vanskelig opgave for Pirates, der kun kan få point, hvis arbejdsindsatsen og ikke mindst disciplinen stemmer i 60 minutter. Esbjerg er et hold, der i den grad straffer modstanderens fejl og er et stærkt powerplay-hold, når hele kavaleriet af udlændinge stimler sammen.

Følg kampen via Metal Ligaens livecenter her: 

– Vi skal være hundrede procent klar, vise det er vores hjemmebane og prøve at lægge pres på fra start. Vi skal vinde duellerne, lyder dessinerne fra Pirates-kaptajn Daniel Madsen overfor Pirates tv.

Esbjergenserne har – med få undtagelser – fået nøjagtig den rette sæsonstart. Energy-mandskabet synes allerede nu at være pumpet fuld af den optimisme, der også prægede sæsonafslutningen i fjor, og træner Pederson har samlet kanonerne i førstekæden. Næppe med så mange point til følge som Clark, Derlago og co. lavede i fjor, men Pistilli, Nixon og Lamoureux er bestemt toneangivende folk i Metal Ligaen allerede.

Hold øje med: Nicholas B. Jensen synes at være et fremragende indkøb for Energy. Aggressiv og skarp – og konstant i gang med at rydde op foran eget mål. Hos Aalborg skal målmand Lundell være på stikkerne i aften, første forudsætning, hvis Pirates vil have point.

Holdene: Der meldes umiddelbart ikke om ændringer på nogen af holdene i forhold til fredagens kampe. Her havde Aalborg Daniel Madsen tilbage efter et par kampes pause. Mon ikke Jens Nielsen satser på nogenlunde samme opstilling som i de seneste kampe?