Galansky: Vi viste stærk karakter i den her serie

©iShoot.dk

Tadeas Galansky var stærkt kørende i aftes. Så stærkt, at han endte som hovedperson i Nordjyske Bank Arena, hvor han parerede det ene skud efter det andet i de to sidste periode, hvor White Hawks overlod initiativet til hjemmeholdet – ikke mindst i kampens sidste 10 minutter. 

– Esbjerg kom godt ud til de sidste to periode, sloges for det og havde gode chancer. De har et stærkt hold og de skal have stor kredit for at blive ved, selv om de havde så mange skader og karantæner. Men vi fik den klaret, og gutterne kæmpede virkelig hårdt for at hjælpe mig, sagde den tjekkiske målmand. 

– For vores vedkommende har vi ofte haft det svært med at spille sejren hjem i de sidste minutter, men heldigvis lykkedes det i aften. Vi skal blive bedre til at spille 60 minutter og blive ved at angribe, konstaterede Galansky, der så ud til at være over den skade, der har plaget ham tidligere i serien.

– Jeg har haft problemer, men det er blevet bedre nu, smilede Galansky, der nu kan se frem til en serie mod Rungsted. 

– Et godt hold, som de har vist hele sæsonen. Dygtige og hurtige og stærke i powerplay. Det skal vi matche og fortsætte med at holde vores store disciplin. Det hjælper os virkelig, og det vil det også gøre mod Rungsted, sagde Galansky.

Frederikshavn kom fra kampen i aftes helt uden udvisninger. 

– Vi viste stærk karakter i den her serie. Det er ikke nemt at komme fra både 0-2 og 2-3 i kampe og så vinde en serie, lød det fra den tjekkiske målmand.