Fuld skrue på ungdommen i KSF

Danmarks ældste ishockeyklub, KSF, er i gang med et seriøst stykke ungdomsarbejde som sætter en streg under, at genopbygningen af klubben stadig er i fuld gang.

Det var af samme årsag, at klubben fik prisen som årets løveklub for sæsonen 2014/15 – en pris, som blev overrakt i forbindelse med en landskamp i sidste sæson.

Frem mod sæsonen 2016/17 implementerer klubben et nyt træningkoncept, skriver KSF på sin hjemmeside.

– Det bliver for årgangene U7, U9, U11 og U13, hvor spillerne på hver af årgange bliver fordelt på to niveauinddelte træningshold (U7.1 og U7.2, U9.1 og U9.2, osv.). Hvert af disse træningshold træner to gange ugentligt; én gang sammen med træningshold over og én gang sammen med træningshold under (eks. træner U9.1 én gang med U9.2 og én gang med U11.2).

– På træningspas, hvor to årgange træner sammen (eks. U13.2 og U11.1), vil det være cheftræneren på det ældste årgangshold, der leder træningen, mens cheftræneren for det yngste årgangshold assisterer; men begge cheftrænere vil som udgangspunkt være til stede, skriver KSF’ernes hjemmeside.

Samtidig fortsætter KSF samarbejdet med Gladsaxe om klubbernes fælles U15- og U17-mandskaber, som vil få fire ugentlige træningspas.

– KSF tilmelder kamphold i alle DIU rækker (1. og 2. division) for årgangene U7-U15 (U15 sammen med Gladsaxe), ligesom KSF planlægger at tilmelde U12 hold i Skåne-serien. For U17 (sammen med Gladsaxe) undersøger vi stadig muligheder for relevante kampe og turneringer i Danmark og Sverige og vil melde ud herom snarest, lyder det.