Frustreret Blue Fox-kaptajn

Herning Blue Fox står med ni point for ni kampe – og ikke mindst heftige offensive problemer, som bliver illustreret gang på gang. Senest mod Gentofte Stars, hvor det blev til et 1-2-nederlag på hjemmebane for midtjyderne efter en temmelig tandløs indsats.

Dermed står Blue Fox for øjeblikket på en ottendeplads i tabellen, og det er langt fra tilfredsstillende for de sejrsvante herningensere.

Blue Fox-kaptajn Daniel Nielsen indrømmer gerne – siger han til Herning Folkeblad – at sæsonstarten har været noget bekymrende.

– Den sidste skarphed virker rimeligt langt væk lige nu. Vi står foran en mental udfordring.

– Det er klart, at det kan mærkes, at vi i så lang tid har haft svært ved at score mål. Det sætter sig i hovederne på os. Det er der ingen tvivl om. Men vi må forsøge at finde løsningerne, så vi kan få vores spil og vores offensiv til at fungere, siger han til avisen.

– Det føles utroligt frustrerende, at vi skal arbejde så hårdt for vores scoringer. Særligt når målene for tiden går ret let ind i den anden ende. Sådan er det, når man ligger der, hvor vi ligger lige nu. Vi skal arbejde ekstra hårdt for det hele, lyder det fra Daniel Nielsen.

Herning-mandskabet har skiftet både træner og en stor del spillere ud, men Nielsen mener, at materialet er fornuftigt, og at det ikke kan bruges som undskyldning, at “holdet skal spilles sammen”.

– Der er mange hold i den her liga, som har skiftet lige så meget ud, som vi har, siger han til Herning Folkeblad.