Frustrerende uvished hos Bjørn Uldall

Det var 27. november, at Bjørn Uldall pådrog sig en hjernerystelse i kampen mod Esbjerg. Blue Fox-backen kom – det er Herning Folkeblad, der fortæller historien – uheldigt ind i banden med hovedet først, og siden dengang har han ikke været i aktion.

Uldall har prøvet at være på is, men det gav umiddelbar hovedpine og tilbageslag.

Det efterlader en frustreret Uldall, der ikke ved, hvor og hvornår han igen kan spille ishockey. Han er for eksempel i fare for at misse Blue Fox’ kommende Continental Cup-finale i Rouen.

– Jeg havde meget hovedpine i starten, men derefter gik det gradvist over, og efter et par uger havde jeg ingen problemer i hverdagen.

– Problemet er, at jeg får hovedpine, når jeg får pulsen op. I sidste uge var jeg på isen for at prøve, men jeg fik hovedpine næsten med det samme, siger Uldall til avisen.

 

– Det er rigtigt træls, men der er næsten ikke andet at gøre end at gå på isen og forsøge sig en gang imellem. Jeg vil gerne ud at prøve om et par dage igen, hvis jeg kan få isen for mig selv, siger Bjørn Uldall til Herning Folkeblad.