From og Morten Jensen til Final Four om svensk guld

Foto: Jan Korsgaard

Mathias From leverede to assister og Morten Jensen havde +3 i plus/minus-statistikken, da Rögles junior 20-hold i aften kvalificerede sig til Final Four om det svenske mesterskab for Junior 20-hold.

Rögle havde vundet den første kamp hjemme 3-1 over Brynäs foran hele 1423 tilskuere hjemme i Ängelholm. Der var omkring 1000 færre i Gävlerinken fredag aften, og de kunne se hjemmeholdet blive kørt ud af banen i 60 minutter.

Rögle vandt med hele 8-1 og demonstrerede dermed en enorm topform for den kommende finaleserie – med semifinaler og finaler over en kamp – som spilles i Nyköping. Her har det svenske forbund i påsken samlet både slutspillet for J16, J18 og J20, der kulminerer med finalen hos sidstnævnte anden påskedag.

I semifinalen møder Rögle Skellefteå, mens den anden semifinale bliver en ren Stockholm-match mellem AIK Stockholm og Djurgården.

Rögle-juniorerne blev blot nummer ni SuperElit top10, det sidste grundspil før ottendedelsfinalerne, mens den kommende semifinalemodstander, Skellefteå, blev toer. Så man må sige, at From, Jensen og de mange juniorer, der har fået chancen på klubbens SHL-hold i løbet af sæsonen, for alvor har fundet formen.

Og nu er der altså kun to kampe tilbage, inden det skånske mandskab måske kan kalde sig svensk mester.