Frederikshavns flotte finish

Frederikshavn-Rungsted Ishockey 5-2 (2-1,0-1,3-0) En regulær slutspurt i kampens sidste minutter sikrede Frederikshavn tre point i aftenens hjemmekamp mod Rungsted i Scanel Hockey Arena. 1502 tilskuere var på plads i Vendsyssel, og de kunne se Robin Bergman blive matchvinder i White Hawks-slutspurten.

I det 57. minut scorede den hurtige svensker til 3-2 for hjemmeholdet, og målet blev fulgt op af yderligere to scoringer af Marcus Olsson og Niclas Edman. Dermed måtte et hårdt kæmpende Rungsted-mandskab – igen uden Joachim Holten Møller og i aften også uden den svenske center Johan Andersson, give fortabt.

Robin Bergman og Niclas Edman var i det hele taget kampens store spillere for White Hawks. Begge nettede to gange for nordjyderne, mens begge Rungsteds mål blev sat ind af den farlige finne Ossi Saarinen.

Det var White Hawks, der sad på første periode, men efter Bergmans åbningsmål tog Saarinen fat, og kort før første pause hamrede han et skud af sted, der lå helt oppe under overliggeren hos George Sørensen til 1-1. Blot to sekunder før pausen var det Edman, der udnyttede en gæsteudvisning til at score til 2-1.

Rungsted-målmand Mike Clemente havde et par gode redninger i en helt tæt anden periode, hvor gæsterne var godt med. Det var dog lidt heldigt, at Ossi Saarinen fik fat i en tilfældig puck inde foran mål. Han skulle blot støde den i det tomme net til 2-2 efter 33 minutter.

Der var tjubang i begyndelsen af tredje periode, hvor både Drew Schiestel, Ossi Saarinen og Christian Christiansen (Frederikshavn) havde gode muligheder for føringsmålet. Denne gang et par store redninger af George Sørensen.

Slutfasen: Robin Bergman lynede fra venstre side til 3-2, Marcus Olsson scorede i tomt bur og Niclas Edman i powerplay til 5-2, da kampen var afgjort.

(Kampreportagen er baseret på lokale medier, klubbernes hjemmesider og kampfakta)