Frederikshavn vendte og vandt 6-4 i Odense

©iShoot.dk

Odense Bulldogs-Frederikshavn White Hawks 4-6 (2-2,2-3,0-1) En timeout af Jari Pasanen midt i kampen viste sig at være en god idé for Frederikshavn White Hawks i aftenens kamp mod Odense, hvor 653 trofaste tilskuere havde fundet vej til ishockey – heriblandt et par håndfulde fra Nordjylland.

Simon Grønvaldt var blevet hjemme grundet lykkelige omstændigheder, mens Odense igen måtte undvære tjekken Komarek, der frygtes ude i resten af sæsonen. Det forhindrede dog ikke hjemmeholdet i at buldre på i første periode, hvor Mathias Mølgaards hurtige føringsmål for Frederikshavn lynhurtigt blev vendt til fynsk 2-1-føring på mål af Søren Nielsen og Henry Hardarson.

Mølgaard udlignede efter et stort klumspil i slutningen af første periode og så var en overraskende – i hvert fald for undertegnede – åben første periode afsluttet i Odense. 

Festen fortsatte i anden periode. Odense spillede frisk til, og det gav resultat. Denne aften gik der uvanligt mange mål ind på både Galansky og Seppänen, og både Jonas Hansen og Henry Hardarson passerede tjekken i Frederikshavn-målet inden for et minut lige før kampens halvvejsmærke. 

Så kom timeouten, og Frederikshavn fik udlignet i en fart ved Bumagin og Mads Larsen, og minsandten om ikke formstærke Cam Spiro fik lempet en føring til Frederikshavn før anden periode var overstået. 

10 minutter før serverede Dale Mitchell en god puck for den offensive back Ian Brady, der scorede tredje periodes eneste mål. 6-4 til White Hawks med ganske stort besvær trods en skudstatistik, der sagde 47-22 i gæsternes favør.

Dermed hænger Frederikshavn stadig fast i kampen om andenpladsen, mens Odense stadig arbejder på at komme i form til playin. Næste opgave for fynboerne er SønderjyskE på fredag – også i Odense.