Frederikshavn tog vigtige point efter stærk start

Foto: iShoot.dk

Herlev Eagles-Frederikshavn White Hawks 3-4 (2-3,0-0,1-1) Med pointdeling i ordinær tid mellem Esbjerg og Rødovre var det yderst vigtige tre point, Frederikshavn kunne hente i Herlev i aften.

Og det lykkedes lige nøjagtig for nordjyderne efter en forrygende start, der næsten blev indhentet af et Herlev-hold, der ikke gav op. 

Allerede efter 28 sekunder var Frederikshavn foran ved Nick Hurtubise, og inden der var gået 10 minutter førte nordjyderne med 3-0 over hjemmeholdet. Mads Larsen øgede og Nick Olesen gjorde det til 3-0 for Frederikshavn. Det kostede pladsen for Marc Schläger i Herlev-målet, der lod sig ersatte af Evan Mosher.

Herlev fik håb allerede inden første pause på dagen, hvor den nye import Daniel Clairmont blev præsenteret i klubben. 

Mathias Thinnesen og Frederik Bjerrum reducerede og stillingen var 2-3 efter de første 20 minutter, som blev efterfulgt af 20 målløse minutter. 

Frederikshavn scorede til 4-2 kort inde i tredje periode ved Mads Larsen og et reduceringsmål af Brett Thompson endte med ikke at være nok for Eagles, der trods alt kunne trække sig ærefuldt ud af kampen efter den dårlige start.

White Hawks har nu to muligheder for at sikre sig de nødvendige point til tredjepladsen i grundspillet. Hjemme mod SønderjyskE og Hvidovre. Mon ikke det lykkes?

Faceoff.dk kunne desværre ikke være til stede i Herlev i aften, reportagen er skrevet via fakta.