Frederikshavn: Thomas Larsen takker af og stopper karrieren

Foto: Jan Korsgaard

Sæsonen 2018/2019 blev den sidste for Thomas Larsen i Frederikshavn White Hawks. Den 23-årige back har valgt at indstille karrieren på eliteplan, efter små 100 kampe i den hvide trøje. Desværre nåede Thomas aldrig helt at bide sig fast på holdet i de tre år han har været en del af førsteholdet.

Frederikshavn skriver følgende: 

– Trods manglende kampspilletid, har Thomas altid ydet en god indsats på den daglige træning, og været særdeles vellidt i omklædningsrummet. Vi har stor respekt og forståelse for hans beslutning, og vi takker ham for hans indsats for klubben gennem de sidste tre år, og ønsker ham god vind fremover.

Selv udtaler Thomas følgende:

-Jeg har valgt at stoppe ishockeykarrieren på eliteplan på grund af for lidt kampspilletid. Jeg har følt, at jeg har brugt alt for meget tid i hallen i forhold til hvor meget spilletid jeg har fået, og derfor har jeg valgt at sige stop. Jeg kommer til at savne alle drengene på holdet, og det bliver nok det sværeste at undvære. Jeg er glad for at have haft nogle gode år i White Hawks, og ønsker dem alt held og lykke i fremtiden. Jeg vil helt sikkert komme ud og støtte dem.