Frederikshavn sikkert i semifinalen

Rungsted-Frederikshavn 1-5 (0-2,0-2,1-1) Så var det slut for sæsonen for endnu et hold. Rungsted sagde farvel til sæsonen med et nederlag på 1-5 hjemme mod Frederikshavn, og stimen fra tidligere kampe mellem de to hold i Saxo Bank Arena fortsatte. Frederikshavn har bare været for gode på udebane i Rungsted. I aften havde White Hawks ingen problemer.

Måske lige bortset fra kampens første fase, hvor hjemmeholdet lagde ud på frisk maner og forsøgte at presse gæsterne i bund med stor energi. Det gav et par gode chancer foran 1508 tilskuere, men det første mål stod Frederikshavns Nick Olesen for efter godt otte minutter.

Kampens dramatiske højdepunkt kom kort derefter. Slagsmål mellem Nikolai Gade og Thomas Søndergaard, og en Emil Birk, der røg fra boksen ind for at tumle med Erik Hjalmarsson. Desværre for Emil Birk Christensen ramte han en linjedommer og måtte se resten af kampen fra lægterne.

Holdkammeraterne overlevede fem minutters undertal, og derefter blev luften suget lige så stille ud af Rungsted. Adam Miller gjorde det til 2-0 for Frederikshavn, og Tim Kunes bankede 3-0-scoringen ind. Adam Millers 4-0-mål efter små 27 minutter betød, at selv den mest optimistiske Rungsted-fan nu havde svært ved at tro på det, og resten af kampen blev også blot en stille og rolig tur mod henholdsvis sommerferie og semifinale.

Godt nok var der de klassiske små bataljer, Niclas Edman brændte et straffeslag og Rosenthal en friløber. Morten Green scorede Rungsteds sidste mål for sæsonen, og ganske symbolsk var det kampens bedste, Mads Bech, der lukkede og slukkede med 5-1-scoringen.

FACEOFF kunne desværre ikke være til stede i Rungsted i aften. Kampreportagen skrevet på baggrund af liveupdate, kamprapport og lokale medier.