Frederikshavn og Odense tester i aften

Foto: Jan Korsgaard

Odense blev slået ud af Metal Cuppen fredag aften i Aalborg, og det betød, at træner Peter Johansson lynhurtigt måtte arrangere et par kampe ekstra for at nå op på den nødvendige mængde af kamptræning op til sæsonen.

Bulldogs spiller således hjemme mod Gentofte torsdag aften og i aften går turen til Frederikshavn, hvor træner Mario Simioni også havde brug for en match mere til at finde sammensætningen af holdet.

Nordjyderne møder Herlev fredag og lørdag i to dobbeltkampe i slaget om at komme blandt de fire bedste i Metal Cuppen, men Bulldogs må vente til næste fredag med sæsonpremieren. Her har fynboerne mulighed for at få revanche mod Aalborg Pirates.

Hos Odense er det store spørgsmålstegn kaptajnen Michael Eskesen, der sad ude i fredags i Aalborg. En vigtig mand at få tilbage for fynboerne, der også forventer, at han som minimum er tilbage, når Metal Ligaen begynder om halvanden uge.

Kampstart klokken 19:00 i Frederikshavn, hvor Marcus Olsson i et nyligt interview på klubbens hjemmeside siger følgende om målsætningen for den kommende sæson:

– Især i starten skal håbe, at de nye meget unge spillere, vi har fået ind, bliver bedre og bedre efterhånden som sæsonen skrider frem. Så det er to meget forskellige hold, der er tale om (set i forhold til sidste sæson). Det er min opfattelse, at det her med målsætninger er så svært at svare på, fordi vi dels har et noget yngre hold, men fremfor alt fordi jeg altså ikke kender de andre hold.