– Frederikshavn kommer med kvalitet

Foto: Jan Korsgaard

(Skrevet af Michael Eriksson Kristensen) Der er lagt op til et meget spændende og interessant topopgør i aften i SE Arena, hvor Metal Ligaens nummer et og to tørner sammen.

Der er en kamp som der er imødeset med stor spænding i både Vojens og Frederikshavn, og mon ikke vi rammer over 3000 tilskuere på sådan en fredag aften, trods direkte tv-dækning af TV 2 Sport. Gæsterne sender en busfuld fans afsted til det interessante opgør, som hjemmeholdets populære back, Anders Overmark, glæder sig til.

– Jeg tror det bliver en typisk topkamp, hvor begge mandskaber står rigtig godt i banen, og forsøger at minimere sine fejl. Det der så kan gøre at kampen falder ud til vores fordel er, at vi kommer til at tage færrest udvisninger og forhåbentlig har et stærkt og knivskarpt powerplay.

Respekten for White Hawks er stor hos Anders Overmark og resten af det sønderjyske mandskab, som derfor skal arbejde hårdt gennem samtlige 60 minutter, hvis høgene skal besejres.

– Frederikshavn har en rigtig stærk offensiv som vi skal være på dupperne overfor. De har utrolig mange strenge at spille på fremme foran. Der er ikke kun en eller to mand der kan afgøre kampen til deres fordel. Det er stort set samtlige forwards på deres hold, der har stor kvalitet, lyder det fra Overmark.

Hvordan ender kampen?

-Jeg tipper en 3-1-sejr til os, lyder det med et smil fra den stærke SønderjyskE-back.