Frederikshavn henter Mads Larsen i Malmö

Frederikshavn White Hawks får en ny spiller på holdet i form af backen Mads Larsen, der oprindeligt kommer fra Herning. Siden 2012 har han dog befundet sig i Malmö, hvor han har spillet en fremtrædende rolle i skåningernes ungdomsafdeling og været fast mand på både Redhawks’ U18- og U20-mandskaber.

Mads Larsen har ligeledes været fast mand på de danske juniorlandshold gennem de seneste mange sæsoner, og han var med til U20-VM i Canada i juledagene.

– Jeg valgte Frederikshavn White Hawks, da jeg kun har hørt meget positivt om klubben og organisationen. Jeg føler jeg vil få de bedste udviklingsmuligheder her. Ligeledes passer mentaliteten og spillestilen i White Hawks utrolig godt til mig. Jeg ser skiftet til Frederikshavn som et godt skridi min karriereudvikling, siger Mads Larsen i en pressemeddelelse fra klubben.

Træner Peter Johansson:

– Nu fik vi chancen for at hente en ny spiller, og få mere bredde i truppen, hvilket er vigtigt, da vi skal spille mange flere kampe i denne sæson. Mads ville gerne komme til Frederikshavn, og jeg er sikker på vi kan udvikle ham endnu mere, så han i fremtiden kan blive en back for det danske A-landshold.