Frederikshavn henter 24-årig amerikansk back

Vojens Efterskole
Vojens Efterskole

Den 24-årige amerikaner Ian Brady bliver næste nye mand på importlinjen i dansk ishockey. Han er hentet af Frederikshavn, der meddeler om Brady i en pressemeddelelse, hvor han kaldes en stor forstærkning på klubbens backlinje. 

Senest har han spillet i ECHL, hvor han i fjor producerede 23 point i 57 kampe. I 2016/17-sæsonen spillede han to kampe for Rochester i AHL, og han var sidste sommer på Development Camp hos Boston Bruins. 

– Ian Brady har et godt skøjteløb og er smart med pucken og har et særdeles godt skud. Derudover er han ”right” skytte, som også har været vigtig at få tilført på holdet. Det er en ung spiller som vil starte sit europæiske eventyr i Frederikshavn, og som vil udvikle sig yderligere og komme til højere ligaer på sigt. Det er således en ung spiller med store ambitioner og drivkraft som bliver tilført White Hawks, skriver Frederikshavn i pressemeddelelsen. 

Før han begyndte sit professionelle eventyr var Ian Brady nøglespiller på University of Nebraska-Omaha, hvor han i sin fjerde og sidste sæson leverede 24 point i 32 kampe.