Frederiksen: – Det handler om at tælle til fire

Christopher Frederiksen - Aalborg Pirates

En af Aalborg Pirates-strategerne på isen, Christopher Frederiksen, spillede igen en fin kamp for nordjyderne, der nu har bragt sig foran 3-0 i serien mod Herning. 

Men som alle andre i situationen, er han forsigtig med at konkludere noget, før bjørnen – eller ræven, om man vil – for alvor er skudt ned.

– En finaleserie handler stadig om at kunne tælle til fire, og det kan vi ikke helt endnu, så der er ikke noget, der er afgjort. Men vi må da bestemt sige, at det ser godt ud. Vi får endnu engang spillet vores spil på de rigtige tidspunkter, og selvom vi ikke yder vores bedste indsats i finalerne, så ender det alligevel med en sejr sagde han til Nordjyske efter kampen i går. 

Julian Jakobsen, Aalborg-kaptajn, til Herning Folkeblad:

– Det er fire velsmurte kæder, og selv om det er sent på sæsonen, så synes jeg, at vi har et godt overskud. Vi har været rimeligt forskånede for skader i denne sæson, så vi har kunnet fordele spilletiden på mange, og det betyder, at vi ser friske ud nu, og når man vinder tre finaler på stribe, bliver det hele også nemmere, sagde han. 

Aalborg har ikke haft DM-titlen i byen siden 1981, og det bliver naturligvis et stort tema op til kampen fredag aften, hvor Cool East Arena allerede har meldt udsolgt.