Frederik Bjerrum og Rasmus Vad til Herlev

Det er tirsdag og dermed dagen, hvor Herlev Eagles plejer at præsentere spillere her i offseason. Det gør Eagles også i dag, hvor to nye folk med esbjergensisk baggrund præsenteres i truppen.

Backen Rasmus Vad Christensen skal for første gang spille på en anden hjemmebane end i Granly Hockey Arena, mens angriberen Frederik Bjerrum kommer fra Frederikshavn. Han har allerede haft hjemmebane både i barndomsklubben Esbjerg og i Odense tidligere i karrieren.

– Herlev  er en klub hvor jeg kan få en masse istid og samtidig få noget mere ansvar, i og med at jeg søger nye udfordringer. Derudover synes jeg, at det koncept klubben har fremlagt for mig med en treårig plan, der skal genopbygge ishockeyen i Herlev, lyder meget spændende. Jeg glæder mig til at være en del af det, siger Rasmus Vad Christensen i forbindelse med skiftet.

Han er kendt for en ganske fysisk spillestil, og har i flere år været en fast del af Esbjerg Energys mandskab. I slutkampene i den forgangne sæson hang han dog i udkanten af holdet.

Det samme gjorde Frederik Bjerrum i Frederikshavn, men han håber også på mere ansvar i Herlev.

Jeg forventer at udvikle mig meget som spiller, og med trænersetuppet og Kim Staal tror jeg, det er de helt rigtige personer, der skal hjælpe mig med det. Der kommer til at være mere fokus på min udvikling, og det var også en af grundene til mit valg. Så jeg glæder mig til at suge til mig og blive bedre dag for dag, siger han til Eagles’ hjemmeside.

Frederik Bjerrum er en spiller med et stort hjerte, der dog ikke helt har formået at få potentialet udløst endnu. Han har spillet lidt over 100 kampe i Metal Ligaen og måske bliver det i Herlev, han for alvor slår igennem.