Frederik Andersen havde 39 i feber

Det er en ordentlig omgang influenza, den danske NHL-målmand Frederik Andersen netop har været igennem. Da den store Anaheim Ducks-målmand havde det allerværst, var hans kropstemperatur 39 grader.

Frederik Andersen har i løbet af sin karriere overbevist de fleste om, at han ikke gør noget halvt. I den seneste uge har Andersen været syg, og her er han åbenbart også gået “all in”. I hvert fald nåede Frederik Andersen at have 39 i feber, og i flere dage spiste han ikke.

Det fortalte Frederik Andersen søndag til Orange County Registers reporter Eric Stephens, da han var tilbage på isen sammen med holdkammeraterne fra Anaheim Ducks, som trænede forud for mandagens kamp mod Jannik Hansen og Vancouver.

Anaheim havde tre målmænd med i søndagens træning, og det er endnu uvist, om Frederik Andersen bliver klar til mandagens kamp, eller om ændernes målmandsduo igen kommer til at bestå af Anton Khudobin og John Gibson, som har vikarieret for den influenzaramte Andersen i de seneste kampe.

Frederik Andersen fortæller, at han begyndte at spise igen i torsdags, men Ducks’ træner Bruce Boudreau vurderer, at den store dansker endnu har brug for et par træninger, inden han er kampklar igen.