Frank: Selvfølgelig var det en speciel oplevelse

– Selvfølgelig var det en speciel oplevelse, siger Steffen Frank om gårsdagens kamp i Herning.

Det var første gang, at den tidligere SønderjyskE-spiller var på udebane mod sin gamle klub i SE Arena, og som kampen nærmede sig, blev han lidt mere nervøs end normalt.

– Jeg gjorde, som jeg plejer på en kampdag, men det endte med lidt ekstra nerver på, når vi nu skulle spille i Vojens. Det var en tæt kamp, som jeg kender mellem de to hold. Solid defensiv fra begge hold. Vi stod rigtig godt i vores boxplay og holdt dem vel fra de store chancer. De havde selvfølgelig en puck i starten, som ikke blev dømt inde – og så fik vi momentum med vores mål umiddelbart derefter, lyder det fra Steffen Frank.

Du skiftede kæde i forhold til jeres seneste kamp og spillede i aftes sammen med Jerred Smithson og Joachim Linnet. Hvordan fungerede det?

– Vi spillede også sammen nogle kampe, da Jordan George var skadet, så vi kender hinanden og vores spillestile lidt. Jeg tror, Mario vil prøve lidt forskellige konstellationer af og der er gode spillere hele vejen rundt heroppe, så det betyder ikke så meget, hvem man spiller med, siger Steffen Frank til FACEOFF-online.dk.

Du er blevet genforenet med Mario Simioni. Hvordan har det været?

– Det har været sjovt at træne under ham igen, men jeg ved jo, at han er en dygtig træner, der vil gøre alt for at vinde – ligesom spillerne – og det er dejligt at vi er begyndt at få noget drev i det igen.

Hvordan ser du nu tilbage på beslutningen om skifte tilbage til dansk ishockey og Herning?

– Det er altid nemt at stå bagefter og være bagklog, men som det er gået, og som det stadig går dernede, er jeg glad for beslutningen. Det har vist sig at være den rigtige, siger Steffen Frank.